Tilfredsstiller behovene til den nyeste generasjonen lastbærere: Nokian Tyres setter nye standarder i CTL-segmentet med ny størrelse for Forest King F2

Tilfredsstiller behovene til den nyeste generasjonen lastbærere: Nokian Tyres setter nye standarder i CTL-segmentet med ny størrelse for Forest King F2

27.8.2024 10:00 i kategori Produkt pressemeldinger

Nokian Tyres lanserer en betydelig utvikling for skogbruksindustrien. Den nye dekkdimensjonen for Forest King F2-dekkfamilien oppfyller de økende kravene til CTL-skogbruksmaskiner (Cut to Length), spesielt de større og kraftigere lastbærere og hogstmaskinene som nå tas i bruk i bransjen.

Nokian Tyres Forest King F2 er et dekk som er utviklet for lastbærere som brukes i skogbruksindustrien. Dekket har en beskyttende slitebanedesign med sterke skuldre og gir utmerket funksjonalitet på belter og kjettinger, med en sterk diagonal struktur og stålforsterkning som sikrer utmerket punkteringsbeskyttelse.

Lanseringen av den nye dekkstørrelsen 30,5" er et viktig fremskritt for skogbruksindustrien. Etter hvert som etterspørselen etter mer produktivt utstyr øker, ligger Nokian Tyres i forkant når det gjelder innovasjon og tilbyr løsninger som oppfyller markedets skiftende behov.

"I skogbruket er produktivitet avgjørende. Etterspørselen etter mer produktivt utstyr presser maskinprodusentene til å utvikle lastbærere som kan transportere mer trevirke med færre kjøresykluser", sier Teemu Vainionpää, produktsjef hos Nokian Heavy Tyres. "Den nye 30,5-tommersdimensjonen i vår Forest King F2-dekkfamilie er et direkte svar på denne etterspørselen, og tilbyr økt lastekapasitet og forbedret ytelse for å møte behovene til den nyeste generasjonen av lastbærere.

 

Et helt nytt, komplett hjul gir bedre ytelse

Det større luftvolumet i den nye Forest King F2-dekkstørrelsen gir økt lastekapasitet, samtidig som den økte hjuldiameteren forbedrer kontaktflaten mellom dekk og felg, noe som gir økt toleranse mot felgslipp. Dekkets design, med sterke skuldre og beskyttende slitebane, sikrer utmerket ytelse på belter når det gjelder grep og støtte til belteføttene.

For å få fullt utbytte av ytelsesoppgraderingen som er tilgjengelig med det nye dekket, gjør Nokian Tyres det tilgjengelig som et komplett hjul med et matchende heavy-duty felg (størrelse AG26.00x30,5") og slange (størrelse 780/55-30,5"). Det komplette hjulet fungerer som en perfekt match, og utfyller dekkets egenskaper for best mulig ytelse i skogbruket.

Nokian Tyres fortsetter å flytte grensene i CTL-segmentet ved å tilby innovative løsninger som forbedrer produktiviteten og effektiviteten i skogbruksindustrien.

 

Tilgjengelighet

Den nye 30,5" størrelsen for Nokian Tyres Forest King F2-dekket er tilgjengelig nå, slik at skogbrukere umiddelbart kan dra nytte av den forbedrede ytelsen og egenskapene. Besøk nettstedet vårt på www.nokiantyres.com/heavy for mer informasjon og for å finne en forhandler i nærheten av deg.

 

Verdenspremiere på FinnMETKO

Nokian Tyres Forest King F2 i størrelse 30,5" vises for første gang på FinnMetko-messen som arrangeres i Jämsä i Finland i august. Se den selv på Nokian Tyres stand 620 den 29.-31. august. Vi ses på FinnMETKO!

 

 

 

Ytterligere informasjon:

 

Per Ivar Holm, Sales manager, Nokian Heavy Tyres Ltd

[email protected], tel. +47 906 822 99

 

Teemu Vainionpää, Product Manager Forestry, Nokian Heavy Tyres Ltd

[email protected], tel. +358 10 401 7175

Marketing, Nokian Heavy Tyres  

[email protected]

 

 

Mer informasjon og bilder:

Bilder og pressemateriell: www.nokiantyres.com/PRforestkingf2

Produktside: www.nokiantyres.com/forestkingf2

Selskapets hjemmeside: www.nokiantyres.com/heavy